Jongerenweekend, 25 t/m 27 mei

Eén keer in de zeven jaar vindt in Maastricht de Heiligdomsvaart plaats. Mensen gaan dan op tocht naar het graf van Sint Servaas, een grote heilige die het geloof naar deze streek heeft gebracht. Dit jaar vindt de 55e editie plaats. Een jongerenweekend mag natuurlijk niet in het programma ontbreken. Tijdens dit activiteitenweekend leer je de Heilige Servaas, God én andere jongeren beter kennen.

Rondom het thema ‘Doe goed en zie niet om!’ vieren we samen. Je verkent de stad en de geschiedenis van Maastricht. Komt meer te weten over de rol van Sint Servaas. Je zet je in voor een ander, ontmoet andere jongeren en kunt deelnemen aan de vele culturele activiteiten die georganiseerd worden in het kader van de Heiligdomsvaart. Natuurlijk zijn er ook momenten van gebed en verdieping. Op zondag kun je de plechtige ommegang - met onder andere de relieken van Sint Servaas - door Maastricht zien trekken.

Het jongerenweekend in het kort

Voor wie: jongeren van 18 t/m 30 jaar.

Wanneer: vrijdag 25 mei (19:00 uur) tot zondag 27 mei (± 17:00 uur).

Kosten: € 30,- (inclusief lunch en diner op zaterdag).

Programma: na aanmelding ontvang je meer informatie over het programma.

Overnachten: je bent vrij om zelf een hotel, Airbnb of andere slaapplek te boeken. Wil je liever verblijven in een gastgezin of klooster? Geef dit dan aan bij je aanmelding, dan helpen wij je bij het vinden van een plek.

Vragen: stuur een e-mail naar jongerenhdv2018@gmail.com

Hoe kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan (tot 15 mei!) via het onderstaande formulier. Na je aanmelding sturen we je meer informatie toe.