De OmZieners wordt gebracht door de Joseph Wresinski Cultuur Stichting. Deze stichting is een multicultureel theatercollectief van professionele theatermakers en mensen die in armoede leven.


De voorstelling wordt door heel het land gespeeld en krijgt lovende recensies “De OmZieners moet je niet alleen zien, maar vooral ook beleven. Het is een intense ontroerende voorstelling, die onder je huid gaat zitten. Het is prachtig spel. Maar het is niet alleen spel. Het is het echte leven.”

De OmZieners wordt gebracht door ervaringsdeskundigen in armoede. Ze heeft compassie als thema en is geïnspireerd op de kwetsbaarheid die armoede met zich meebrengt op elk levensgebied: arbeidsparticipatie, gezondheid, scholing, huisvesting…

“Het publiek zag een goed opgebouwd verhaal met passie gespeeld door ervaringsdeskundigen uit de onderkant van de samenleving. Maatschappijkritisch zonder een drammerige politiek correcte ondertoon, maar serieuze kost die op een luchtige en regelmatig komische wijze geserveerd werd.”

Untitled.jpg
Untitled4.jpg

Speeldatum 2018
Donderdag 31 mei / 20:00 uur

Locatie
Sint-Lambertuskerk
Koningin Emmaplein 7
6217 KD Maastricht

Uitvoering door

Joseph Wresinski Cultuur Stichting


Toegang
Gratis, mogelijkheid tot vrije gift na de voorstelling.
Aanmelding via omzieners@gmail.com