img_3957_5902019667_o.jpg
Samen aftellen tot aan de Heiligdomsvaart 2018

Programma

De Heiligdomsvaart Maastricht vindt plaats van 24 mei tot en met 3 juni 2018. Het programma bestaat onder andere uit pelgrimages, vieringen, reliekentoningen en nog veel meer. Daarnaast kunt u verschillende culturele activiteiten bezoeken; denk aan theater, muziek, zang, dans en tentoonstellingen.


Bekijk het programma


Sfeerimpressie Heiligdomsvaart

Onderstaande video - die met dank aan HoutVideo tot stand kwam - geeft een impressie van wat u kunt verwachten van de Heiligdomsvaart Maastricht 2018.Nieuws

#
Kinderen schilderen werken voor ommegangen Heiligdomsvaart
28 november 2017
Zeven Maastrichtse basisscholen gaan kunstzinnig aan de slag met de zeven werken van barmhartigheid. De groepen 7 en 8 schilderen de werken op een doek. Deze worden tentoongesteld in boekhandel Dominicanen en ze krijgen een plek in de ommegangen van de Heiligdomsvaart.
Lees meer
#
Op weg naar de Heiligdomsvaart met Mixed Harmony Maastricht
13 november 2017
In november zal niet op de laatste zondag van de maand, maar op de voorlaatste zondag, een gastgezelschap muzikaal de liturgie van de Heilige Mis van 11.30 uur in onze Sint Servaas Basiliek ondersteunen. Op 19 november valt deze eer te beurt aan Mixed Harmony Maastricht.
Lees meer
#
Proficiat Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Mheer!
24 oktober 2017
De organisatie van de Heiligdomsvaart Maastricht feliciteert de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer met de eerste prijs met lof der jury die het korps afgelopen zondag behaalde tijdens het concertconcours van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen.
Lees meer